IT Drift tjänster

 

IT-drift tjänster

För att få mer tid till att fokusera på sin kärnverksamhet och att ha koll på sina kostnader, väljer fler företag i dag att lämna bort hanteringen av sin IT-miljö till en driftpartner.

Servrar är dyra och kostsamma att hantera och vi kan erbjuda en kostnadseffektiv och skräddarsydd serverlösning i vår datahall.

             undefined

Ni väljer vilken lösning som för tillfället passar Er bäst och PC support gör jobbet.

  • Hyra plats i vår servermiljö.

  • Ställa Er befintliga server hos oss.

  • Låt servern stå kvar på företaget och teckna ett fjärrdrifts avtal.

Vi övervakar och tar backup och du undviker onödiga driftsstopp när problem uppstår. Har du verksamhetskritiska system och inte har den egna kompetensen för serverdrift så löser vi det för dig. Det är fortfarande en mer kostnadseffektivt väg än att anställa eller avdela egen personal. Din server placeras i vår datahall med el, kyla, backup, övervakning, säkerhet och sist men inte minst djupgående kompetens. 

                                   undefined

Webbhotell

Vi lägger upp er hemsida på vår server. Servern är placerad i vår datahall med el, kyla, backup, övervakning, säkerhet och sist men inte minst djupgående kompetens.

Hosted Exchange

Behöver du mail till företaget men inte har kompetensen eller möjligheten att ha hand om det själv så låt oss hantera mailen för er. E-postprogrammet ligger på våra servrar och backup görs dagligen. Samlar e-post, kontakter, kalender och att göra-listor Möjlighet att dela kontakter, mailkorgar och kalendrar inom organisationen Kostnadseffektivt; ingen egen drift behövs, betala bara per användare