Support online

undefined

Fjärrstyrning

En tjänst där ni kan få hjälp med enklare problem direkt utan att vi behöver komma ut till er.

Med vår fjärrstyrningsmjukvara kan en av våra tekniker styra din dator och hjälpa dig på distans.

Vi sparar både er och vår tid och dessutom på miljön!

Ni tar kontakt med oss på telefon.

Vi hjälper Er sedan med rätt handhavande för denna tjänst.

Starta fjärrstyrning genom att klicka på den symbol som gäller för din miljö

undefined                                                        undefined

Möjlighet till installation av permanent värd/host

Om ni avtalat med oss att det ska finnas permanent möjlighet till hjälp via distans kan ni ladda ner installationsfil till detta nedan.

undefined                                                   undefined